Неділя, 19.05.2024, 17:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
                       


Ресурсний центр громад

Веселівського
району

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
  • Управління економіки Веселівської райдержадміністрації
  • Місцевий розвиток орієнтований на громаду
  • Веселівські відомості
  • Новини Веселівського району

  • Головна » 2012 » Грудень » 24 » ОБГОВОРЕННЯ ПИТАНЬ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ВЕСЕЛІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ОБЛАСНОМУ РІВНІ
    08:26
    ОБГОВОРЕННЯ ПИТАНЬ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ВЕСЕЛІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ОБЛАСНОМУ РІВНІ

    У четвер, 20 грудня 2012 року в овальному залі облдержадміністрації проходив круглий стіл з питань енергоефективності в рамках реалізації міжнародного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ» за участі керівника Департаменту з упровадження проекту в південно-східних регіонах України О. Рудич, експерта з енергоефективності проекту ЄС/ПРООН І. Черкашина, координаторів проекту ЄС/ПРООН у Запорізькій області Г. Устімова та О. Рябого, а також керівників структурних підрозділів облдержадміністрації. Від Веселівського району – голова делегації, перший заступник голови РДА, депутат Запорізької обласної ради Ю. Голота, начальник управління економіки райдержадміністрації С. Волкова, представники громадських організацій «Довгий Під» (с. Чкалове) І. Ємець та «Моє село Корніївка» Л. Шевченко.

    Загалом на засіданні обговорювались загальна стратегія, суть діяльності, план роботи та бюджет проекту щодо спеціального пілотування енергоефективності, а також енергетичний потенціал Запорізької області в контексті виконання заходів обласної стратегії енергоефективності.

    Представники районів-учасників Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ» звітували про стан впровадження мікропроектних пропозицій місцевих громад. Зокрема, на розсуд присутніх представлена презентація Корніївської громади «Шлях успіху громадської організації «Моє село Корніївка», як однієї з найуспішніших громадських ініціатив області.

    Саме громади сіл Корніївка і Таврія, які так успішно реалізували свої перші проекти в рамках Програми, стали учасниками других проектів в рамках ЄС/ПРООН, що стосуватимуться енергоефективності. Сума гранту від фонду ЄС/ПРООН для таких проектів складатиме 20 тис. дол. Орієнтовна сума одного проекту з енергоефективності складатиме близько 260 тис. грн.

    Тут же, під час заходу, представники Корніївської ГО мали змогу познайомитись з представниками фірм - потенційних постачальників обладнання та головними рецензорами мікропроектних пропозицій з питань енергоефективності збоку Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ» 

    Переглядів: 415 | Додав: vg2012 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:

    Copyright RZGVR © 2024